<a href="http://www.webgozar.com/counter/stats.aspx?code=3007588" target="_blank">&#1570;&#1605;&#1575;&#1585;</a> فریدون ابراهیمی کیست؟ :: ----------------- یاشاسین آزربایجان -----------------

----------------- یاشاسین آزربایجان -----------------

♛ جانیم دان عزیزسن آزربــایــجــــانــــیــــم ☾✯ ♥ ☾✯✯☽ ♥ ✯☽ Canımdan Əzizsən AZƏRBAY☪ANIM ♛

----------------- یاشاسین آزربایجان -----------------

♛ جانیم دان عزیزسن آزربــایــجــــانــــیــــم ☾✯ ♥ ☾✯✯☽ ♥ ✯☽ Canımdan Əzizsən AZƏRBAY☪ANIM ♛

-----------------  یاشاسین آزربایجان  -----------------

برای ما افتخار این نیست که ایرانی هستیم / بزرگترین افتخار ما اینه که تورکیم. هر کی ضد آزربایجان بگه = قیمه . قلیان . شکوفه.

آزربایجان با "ز"، چرا؟ چونکه آزربایجان الفباش دست ماست. :D

نصف سرزمینم را به قمار ترکمنچای باختی...ارس را رگ ایرانت کردم.
به زبان ترکیم خندیدی...انقلاب سبزت را به نظاره نشستم.
در مرگ دریاچه ام سکوت مکن....تا به وداع خلیج عربت نخندم.


♛ جانیم دان عزیزسن آزربــایــجــــانــــیــــم ☾✯ ♥ ☾✯
✯☽ ♥ ✯☽ Canımdan Əzizsən AZƏRBAY☪ANIM ♛

نویسندگان
۰۳مرداد

فریدون ابراهیمی کیست؟؟

فریدون ابراهیمی در29 آبان سال 1297 در شهر آستارا آذربایجان در یک خانواده روشنفکری متولد شد.

غنی ابراهیمی پدر فریدون اهمیت زیادی به آموزش و تحصیل فرزندش میداد. غنی روشنفکری کمونیست و آزاده بود که بعد از پیوستن به حزب عدالت، تشکیلات این حزب کارگری را در آستارا سازمان داده و آنرا رهبری میکرد.

فریدون ابراهیمی در سال 1322، با مرد بزرگ و توانای آذربایجان یعنی جعفر پیشه وری به همکاری پرداخت و از همکاران نزدیک پیشه وری در نشر روزنامه آژیر شد.

بقیه در ادامه ی مطلب ...



ابراهیمی در سال 1324 در رشته حقوق فارغ التحصیل شد و از تهران به اذربایجان برگشت و در همان زمان از بیانیه 12 ماده ای شهریور 1324 حمایت نمود.
دو روز بعد وقتی که روزنامه " آذربایجان" در 14 شهریور 1324 ارگان رسمی حزب دمکرات آذربایجان شد فریدون بعنوان عضو هیئت تحریریه و یکی از نویسندگان روزنامه آذربایجان فعالیت می کرد.
او مقالات سیاسی، اجتماعی، حقوقی وتاریخی زیادی را به تحریر در آورد. مقالات او از اهمیت بسزائی برخودار بوده ودر ارتقا دانش مردم و غرور ملی مردم تاثیرات چشمگیری داشتند. مقالات و نوشته های فریدون ابراهیمی مانند " آذربایجان صحبت میکند " هنوز هم در آذربایجان می درخشد. او در این نوشته های خود آزادی واستقلال ملت و سرزمین خود را ستوده و آذربایجانیها را به خلاصی از اسارت وبندگی تشویق میکرد. فریدون در زمان خود توانست تاریخ واقعی آذربایجان را جایگزین تاریخ تحریف آمیز شوونیستهای اشغالگر فارس کند.

در جریان تشکیل دولت خودمختار آذربایجان، فریدون ابراهیمی یکی از بنیانگذاران حکومت، به دادستانی کل آذربایجان جنوبی انتخاب شد او با تلاشهای بی پایان در انجام وظایف و مسئولیتهای خود آرامش و امنیت اجتماعی را در آذربایجان بر قرار کرده و از منافع دهقانان، کارگران و دیگر ستمدیدگان آذربایجان حمایت کرد.

فریدون که یک جوان سوسیالیست که بیش از 28 سال نداشت به عنوان یکی ازاعضا هیئت مذاکره کننده آذربایجان در تاریخ 19 اردیبهشت 1325 در تهران با دولت ایران به نمایندگی قوام السلطنه به مذاکره نشست.
فریدون در زندان تحت فشارهای جسمی و روحی شدیدی قرار گرفت ولی فریدون ابراهیمی همچنان پر تحرک، پر شور و صمیمی بود. او با اراده ای آهنین رنجهای زندان، یاس و نا امیدی، تزلزل و تسلیم، شکنجه و مرگ را در برابر آرمانهای بزرگ و انسانی اش به تمسخر گرفته و تحقیر می کرد و از ایمان به آزادی و استقلال آذربایجان سرشار بود.

فریدون در بازجویی ها و "دادگاه" های اشغالگران فارس بعنوان وکیل مدافع مردم ستمدیده آذربایجان ظاهر می شد و از منافع ملی ملت ترک و از منافع طبقاتی زحمتکشان آذربایجان با جسارت و قاطعیت دفاع می کرد. در آن دوره فریدون به صدای رنج دیدگان و مقاومت اذربایجان تبدیل شده بود. مقاومت شجاعانه فریدون در برابر دشمن به موضوع گفتگو زندانیان و مردم آذربایجان تبدیل شده بود.
تجلیل از فریدون ابراهیمی، تجلیل از همه فدائیان و انسانهائی است که بعد از شکست حکومت ملی آذربایجان بدست اشغالگران شوونیست و حکومت پهلوی جان باختند. تاریخ آذربایجان با مبارزه و خون چنین انسانهایی نوشته می شود. ما یادشان راهمیشه گرامی خواهیم داشت.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">